INSTRUMENTS I EQUIPS 馃敪

Per tal de poder fer les observacions astron貌miques amb la millor qualitat, Univers Quark us ofereix un seguit de telescopis de grans prestacions tant en l’脿mbit 貌ptic, com en l’脿mbit mec脿nic. Tots els nostres telescopis estan motoritzats per poder fer un correcte seguiment dels objectes que desitgem observar. Si desitgeu fer una observaci贸 p煤blica amb una previsi贸 de molta assist猫ncia de p煤blic, podem projectar les imatges dels nostres telescopis a pantalles LCD de 19″, o mitjan莽ant un projector de v铆deo a una pantalla de 4 m虏.

馃啎Per aquest 2022 hem incorporat un observatori propi per tal de poder oferir sessions d’astronomia en format remot.

Observatori astron貌mic

Meade ETX 105

Telescopi Maksutov-Cassegrain de 105 mm de di脿metre i 1500 mm de dist脿ncia focal automatitzat per observacions de Sol, Lluna i planetes.

Intes-Micro 150

Telescopi Maksutov-Cassegrain de 150 mm de di脿metre i 1800 mm de dist脿ncia focal, destinat a observacions de la Lluna i planetes.

Meade 250 LX 200 GPS

Telescopi Schmidt-Cassegrain de 250 mm de di脿metre i 2500 mm de dist脿ncia focal. Telescopi robotitzat amb el sistema GPS, destinat a observacions de cel profund (gal脿xies, c煤muls d鈥檈strelles, nebuloses, etc.)

Meade 250 LX 50

Telescopi Schmidt-Cassegrain de 250 mm de di脿metre i 2500 mm de dist脿ncia focal. Telescopi automatitzat amb el sistema Magellan II, per observacions de la Lluna o planetes a grans augments.

Coronado 40

Telescopi d鈥檕bservaci贸 solar amb filtre de hidrogen per observaci贸 de les protuber脿ncies solars (flamarades).

Williams APO 66

Telescopi refractor apocrom脿tic de 66 mm de di脿metre, per observacions solars amb filtre Mylar.

Wat-120 CCD

C脿mera de v铆deo d鈥檃lta definici贸 per projectar objectes gal脿ctics a pantalla, amb un CCD de 795X596 p铆xels, i una sensibilitat de 0,00002 lux.

ZWO ASI 178 MC

脡s una c脿mera amb un sensor de gran format, ideal per enregistrar i transmetre en directe imatges del Sol, la Lluna i els planetes del Sistema Solar.