VIATGE PEL SISTEMA SOLAR EN 3D A 1r D’ESO

El dimarts 6 d鈥檕ctubre els alumnes de 1r d鈥橢SO de l’Escola de la Salle de Manlleu vam fer una classe de ci猫ncies molt especial! Ens va acompanyar el Sr. Joan Pujol d’UNIVERS QUARK. En Joan 茅s astr貌nom i ens va explicat moltes coses interessants i curioses de l鈥橴nivers, tema que estem treballant a classe.

A partir de l鈥檕bservaci贸 d鈥檌matges en 3D hem descobert l鈥檕rigen i l鈥檈voluci贸 del Sistema Solar. Hem viatjat per tots els planetes i hem descobert les seves principals caracter铆stiques. Tamb茅 hem pogut observar amb detall el relleu dels cr脿ters de la Lluna i passejar per la seva superf铆cie.

Ha estat una classe diferent i molt divertida!

Not铆cia extreta de la web de l’Escola de la Salle de Manlleu.

M茅s informaci贸 al nostre compte d’ instagram

Deja una respuesta

Tu direcci贸n de correo electr贸nico no ser谩 publicada.